STAR Vertalingen


Ga naar de inhoudsopgave

Software voor tekstbeheer en communicatie

Software

Geavanceerde oplossingen voor vertalen, publiceren, content- en workflowbeheer
STAR GRIPS: informatiebeheer voor wereldwijde markten

STAR GRIPS is een oplossing voor Corporate Product Communication (CPC), waarmee productinformatie al wordt verzameld tijdens het ontwikkelen en vervaardigen van nieuwe producten. Zo wordt alle beschikbare informatie optimaal benut en kan deze gemakkelijk worden gepubliceerd.
Brochure downloaden (Engels) - Brochure downloaden (Duits)

Sneller goede documentatie produceren met STAR MindReader

Technisch schrijvers en redacteurs moeten dikwijls documentatie produceren voor producten die in een bepaalde mate overeenkomen. STAR MindReader is daarbij het ideale hulpmiddel: een tekstgeheugen levert automatisch contextgevoelig voorstellen uit eerder geschreven tekst, zodat zoeken in allerlei bestanden overbodig is. De integratie met TermStar helpt om consequent de juiste termen te gebruiken. Dankzij het consistente resultaat is de documentatie ook eenvoudig en snel te vertalen.
Brochure downloaden (Engels) - Brochure downloaden (Duits)

Automatische cross-media publishing in alle talen met SPIDER

Vroeger hadden productwijzigingen enorme invloed op de bijbehorende documentatie. Door de noodzaak om de teksten en lay-out handmatig aan te passen, kwam de tijdige levering in gevaar. Met SPIDER gaat het anders: informatie is snel te publiceren en kan snel worden aangepast – dat geldt voor alle media en alle talen.
Brochure downloaden
(Engels) - Brochure downloaden (Duits)

Flexibele e-Learning en e-Training met STAR i-KNOW

De overdracht van kennis speelt een essentiële rol in een wereldwijde markt die steeds hogere eisen stelt. Zowel het eigen personeel als de klanten moeten op de hoogte worden gehouden van steeds weer veranderende producten en processen. Kennisoverdracht via klassikale cursussen kost veel tijd, terwijl de doorgifte van informatie via printmedia een vorm van eenrichtingsverkeer is die nogal wat beperkingen kent.
STAR i-KNOW komt tegemoet aan de scholingsbehoefte van eigentijdse bedrijven. i-KNOW biedt wereldwijde inzet via internet, integratie met diverse IT-constellaties en een uitgebreide functionaliteit voor docenten en cursisten, met inbegrip van test-, evaluatie- en feedbackfuncties.
Brochure downloaden
(Engels) - Brochure downloaden (Duits)

Computerondersteund vertalen met STAR Transit NXT

Transit NXT is de nieuwste generatie van de geavanceerde vertaalsoftware van STAR.
Klik hier voor meer informatie.
Brochure downloaden

Terminologiebeheer met TermStar

TermStar is niet alleen een flexibele oplossing voor het maken en beheren van woordenboeken of woordenlijsten: door de optionele integratie met MindReader, Transit en WebStar kan TermStar gemakkelijk worden ingezet om nieuw te schrijven documentatie en vertalingen consistenter te maken.
Klik hier voor meer informatie.
Brochure downloaden
(Engels) - Brochure downloaden (Duits)

Wereldwijd terminologiebeheer (Corporate Wording) met WebTerm

Voor bedrijven die op internationale markten actief zijn, is het een uitdaging om aan de ene kant wereldwijd dezelfde benamingen voor producten en procedures aan te houden, maar aan de andere kant rekening te houden met lokaal gangbare termen en uitdrukkingen. STAR WebTerm biedt functionaliteit om termen en benamingen dynamisch te actualiseren en te valideren. Voorgestelde termen en vertalingen kunnen in categorieën worden geclassificeerd, toegestane en niet-toegestane synoniemen kunnen worden gedefinieerd, zowel technische validatie (centraal) als taalkundige validatie (decentraal) is mogelijk. Met behulp van WebTerm Gate is tevens integratie met Microsoft Word en Adobe-software mogelijk. Optionele integratie met STAR TermStar is vanzelfsprekend.
Brochure downloaden
(Engels) - Brochure downloaden (Duits)

Automatisering van informatieworkflows met STAR James

Nu er steeds meer productieprocessen worden geautomatiseerd, ligt het voor de hand dat dit ook wordt gedaan met de bijbehorende informatieverwerking en het vertaalproces. STAR James is de flexibele oplossing waarmee de redactie, vertaling, lokalisatie en publicatie van informatie optimaal wordt gecoördineerd en in sterke mate geautomatiseerd. Alle informatie wordt centraal beheerd en lokaal verwerkt. Vanzelfsprekend kan STAR James naadloos worden geïntegreerd met andere oplossingen van STAR, maar koppeling aan andere systemen voor vertaling, terminologiebeheer, documentbeheer en content management is ook mogelijk.
Brochure downloaden
(Engels) - Brochure downloaden (Duits) - Brochure downloaden (Frans)

STAR FormatChecker: kosten besparen door betere controle van de brontekst

Productdocumentatie wordt doorgaans aanvankelijk met een tekstverwerkingsprogramma geschreven en vervolgens gepresenteerd via klassieke printmedia, cd-rom’s, internet en andere vormen van publicatie. Vaak dient de informatie te worden vertaald of gelokaliseerd. Of dit alles soepel en probleemloos verloopt, is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van de oorspronkelijke documenten.
STAR FormatChecker kan direct vanuit Microsoft Word 2000 of Adobe FrameMaker worden geactiveerd en helpt bij het standaardiseren van de opmaak van documenten. Dit voorkomt fouten bij de conversie naar andere bestandsindelingen en zorgt voor een hoger matchpercentage bij vertaling.
Brochure downloaden
(Engels) - Brochure downloaden (Duits)


Informatie aanvragen

Home | Vertalen | Schrijven/redigeren | Software | Contact | Sitemap


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu